Palautepalvelu toimii!

Jyväskylän kaupungin palautepalvelu on ottanut huiman harppauksen eteenpäin. Aikaisemman pelkän palautelomakkeen tilalle on kehitetty havainnollinen karttapalvelu, jonka kautta on mahdollista lukea myös muita lähetettyjä palautteita sekä vastaukset palautteisiin. Palautepalveluun toivotaan kommentteja, kiitoksia, kysymyksiä, moitteita tai toimenpide-ehdotuksia. Liikennejärjestelyiden osalta aiheellista palautetta löytyykin jo jonkin verran.

Palautetta on helppo antaa, jolloin jokainen kaupunkilainen voi vaikuttaa oman elinympäristönsä toimivuuteen sekä liikenteen sujuvuuteen ja turvallisuuteen. Kynnys antaa palautetta madaltuu tämänkaltaisten palveluiden kautta ja vastausten positiivinen sävy luo uskoa muutokseen. Tämänkaltaista toimintaa kaupunkiin onkin kaivattu!

Kategoria(t): Kevytväylät, pyöräkaistat ja muut pyöräväylät. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.