Aseman pyöräparkit

Pyöräparkkeja on tässä blogissa analysoitu kattavasti ennenkin, lisään nyt oman korteli kekoon kuvaamillani lyhyillä esittelyvideoilla Jyväskylän matkakeskuksen kolmesta pääasiallisesta pyöräparkkityypistä. Pahoittelen videoiden laaduttomuutta, mutta asia tulee esille ja pätkät ovat lyhyitä.

Katettu pyöräparkki 🙂 ei runkolukitusmahdollisuutta ja ahdas 🙁

Paras telinetyyppi 🙂 melkein aina täynnä, tänään kävi tsägä 🙁

En ymmärrä ollenkaan :(?

Sanomattakin on selvää, että aseman lähettyvillä on tällä hetkellä aivan liian vähän pysäköintitilaa pyörille, arvioisin, että kapasiteetti vastaa ehkä noin 50-70% nykyisestä tarpeesta. Tanskalaisen ohjeistuksen ukaan pyöräparkkien koko kannattaa mitoittaa neljänneksen vallitsevaa kysyntää suuremmaksi, koska hyvät pysäköintimahdollisuudet lisäävät aina kysyntää.

avatar

Tietoja Antti Poikola

Aktiivinen pyöräilyn edistäjä. Entinen Jyväskyläläinen ja nykyisin taas Helsinkiläinen paluumuuttaja.
Kategoria(t): Pyöräparkit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.