Kankaan arkkitehtuurikilpailun voitti JYPS:inkin kannattama työ

Risto Ojajärven piirustus Kankaan mahdollisesta katunäkymästä. Piirros tehtiin aiemmin JYPS:in Kangas-visiota varten.

Jyväskylän Kankaan uuden asuinalueen arkkitehtuurikilpailun voittajat julkistettiin tänään. Kilpailun voitti selkeästi Hjalmarin uni -niminen työ. Jaetulle kolmannelle sijalle valittiin Kollektiivilipasto ja Kangastus II. Lisätietoja tuloksista voi lukea kaupungin tiedotteesta.

Arvioimme aiemmin Pyöräilyseuran puolella kaikki kilpailun 32 työtä pyöräilyn ja muun liikenteen kannalta. Hjalmarin uni oli arviointimme mukaan yksi kilpailun kolmesta parhaasta työstä. Myös Kollektiivilipastossa todettiin olevan erityisiä ansioita pyöräilyn ja muun liikenteen kannalta. Kangastus II puolestaan sijoittui pyöräilyn ja muun liikenteen kannalta kohtalaisten töiden ryhmään. Koko arviomme kilpailutöistä löytyy täältä.

Jatkossa pyrimme varmasti vaikuttamaan siihen, että voittajatyön ja kilpailun muiden töiden pyöräilyn kannalta ansiokkaat ehdotukset siirtyvät myös Kankaan jatkosuunnitteluun ja toteutukseen. Kaikki pyöräilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Kategoria(t): Kaupunkisuunnittelu, Tiedotteet ja mainokset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.