Palautepalvelu toimii!

Jyväskylän kaupungin palautepalvelu on ottanut huiman harppauksen eteenpäin. Aikaisemman pelkän palautelomakkeen tilalle on kehitetty havainnollinen karttapalvelu, jonka kautta on mahdollista lukea myös muita lähetettyjä palautteita sekä vastaukset palautteisiin. Palautepalveluun toivotaan kommentteja, kiitoksia, kysymyksiä, moitteita tai toimenpide-ehdotuksia. Liikennejärjestelyiden osalta aiheellista palautetta löytyykin jo jonkin verran.

Palautetta on helppo antaa, jolloin jokainen kaupunkilainen voi vaikuttaa oman elinympäristönsä toimivuuteen sekä liikenteen sujuvuuteen ja turvallisuuteen. Kynnys antaa palautetta madaltuu tämänkaltaisten palveluiden kautta ja vastausten positiivinen sävy luo uskoa muutokseen. Tämänkaltaista toimintaa kaupunkiin onkin kaivattu!

Kategoria(t): Kevytväylät, pyöräkaistat ja muut pyöräväylät. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Palautepalvelu toimii!

 1. avatar Jaakko Rajaniemi sanoo:

  Erinomaista toimintaa Jyväskylältä ja siellä on myös tälläinen mobiilisoftakin käytössä.

  http://www.mobiilikunta.fi/lataa.php?city=jyvaskyla

  Helsingissä olemme myös kehittämässä näitä palautepalveluita. Yhtenä osana teemmme kaupungin palautejärjestelmään rajapintaa, joka mahdollista ulkopuolisten web/kännykkä palveluiden tekemisen, joilla voi lähettää helposti palautetta kaupungille. Tällä tavalla pystytään tavoittamaan kaupunkilaisia vielä paremmin.

  Toivottavasti Jyväskylässä tehdään myös tulevaisuudessa tälläistä ja toivottavasti myös kaupunkien välinen yhteistyö toimisi hyvin, jotta saisimme eri kaupunkeihin samanlaiset rajapinnat (esim. http://open311.org/). Tämä helpottaisi huomattavasti ulkopuolisten palvelujen tekemistä eri kaupunkeihin.

  Terveisin, Jaakko Rajaniemi
  Projektisuunnittelija
  Talous- ja suunnittelukeskus, Tietotekniikkaosasto
  Pl 21 (Pohjoisesplanadi 15-17 B)
  00099 Helsingin kaupunki
  Puh. (09) 31025751, GSM 040 5165931
  jaakko.rajaniemi@hel.fi

 2. avatar Jaakko Rajaniemi sanoo:

  Unohdin mainita, että tätä rajapintatyötä tehdään CitySDK nimisessä EU-hankeessa ja sen etenemistä voi seurata esim. Facebookissa https://www.facebook.com/CitySDKHelsinki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *